DIRECT Payrolling

DIRECT Service Groep

Volwaardig en veelzijdig partner in personeel

Het volledig gecertificeerde DIRECT Payrolling is een dynamische en betrouwbare aanbieder van payrollservices en andere personeelsdiensten die landelijk met veel succes actief is. De jaarlijkse groei is met name te danken aan de persoonlijke omgang met zowel de opdrachtgevers als de payrollers. Ook de snelheid en kwaliteit van de dienstverlening spelen daarbij een grote rol: medewerkers staan desgewenst binnen 24 uur op de payroll en u als opdrachtgever weet dat ze bij ons in vertrouwde handen zijn.

Wat bieden wij ?

Payrolling

Het voordeel van payrolling is dat wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van u overnemen en tekenen we tevens voor alle bijkomende administratieve zaken.

Loonadministratie

Wel uw personeel op de loonlijst, maar geen belasting met de administratieve werkzaamheden? Wij kunnen desgewenst u geheel ontzorgen door de loonadministratie van u over te nemen.

HR-advies

Door het inhuren van de HR-experts van DIRECT Payrolling verschaft u zich niet alleen een perfect inzicht in de HR-processen binnen uw onderneming, maar vooral ook in de verbetermogelijkheden op dat terrein.