skip to Main Content

Volwaardig en veelzijdig partner in personeel

Het volledig gecertificeerde DIRECT Payrolling & Staffing is een dynamische en betrouwbare aanbieder van diverse personeelsdiensten die landelijk met veel succes actief is. De jaarlijkse groei is met name te danken aan de persoonlijke omgang met zowel de opdrachtgevers als de medewerkers die worden geholpen. Ook de snelheid en kwaliteit van de dienstverlening spelen daarbij een grote rol: medewerkers worden desgewenst binnen 24 uur verloond en u als opdrachtgever weet dat ze bij ons in vertrouwde handen zijn.

Personeelsdiensten: verloning en backoffice
Het voordeel van onze dienstverlening is dat wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van u overnemen en tekenen we tevens voor alle bijkomende administratieve zaken.

Loonadministratie
Wel uw personeel op de loonlijst, maar geen belasting met de administratieve werkzaamheden? Wij kunnen desgewenst u geheel ontzorgen door de loonadministratie van u over te nemen.

HR-advies
Doordat diverse consultants in dienst zijn bij DIRECT Payrolling & Staffing verschaft u zich niet alleen een perfect inzicht in de HR-processen binnen uw onderneming, maar vooral ook in de verbetermogelijkheden op dat terrein.

foto administratie
Back To Top
×Close search
Zoeken